100. Rusça Fiil
Bu haber makalemizde kendimizden bir haber vermek istiyoruz.Evet dersimizrusca.com’da yüzüncü rusça fiile ulaştık.

100. Rusça Fiil

Bildiğiniz gibi bu bölümde rusça öğrenmemize yardımcı olabilecek (rusça podcast [audio] dinleyebileceğimiz, rusça kitaplar okuyabileceğimiz, rusça filmler izleyebileceğimiz ) siteleri tanıtıyoruz.

Bu haber makalemizde kendimizden bir haber vermek istiyoruz.Evet dersimizrusca.com’da yüzüncü rusça fiile ulaştık. Rusça öğrenmeye yeni başlayan ziyaretçilerimize bir hatırlatma yapalım.Sitemizde rusça fiillerin hem несовершенный вид  (bitmemiş) hem de совершенный вид (bitmiş) halleri yer almaktadır. İlk olarak fiilin несовершенный вид halinde şahıs zamirlerine göre geçmiş, şimdiki ve gelecek zamanlarda çekimleri bulunmaktadır.Daha sonra fiilin совершенный вид halinde aynı şekilde geçmiş ve gelecek zamanda çekimleri bulunmaktadır. Onların da altında her iki durumda da rusça fiilin sıfat fiil (причастие) ve zarf fiil (деепричастие) halleri bulunmaktadır.

Aynı zamanda sitemizde şu anda 780 rusça kelime ve bu kelimelere ait örnek cümle, 16 adet başlangıç, orta ve ileri seviyede rusça ders, onlarca rusça video çeviri dersi ve rusça deyimler bulunmaktadır.Her geçen gün bu sayıları artırıp rusça öğreminize katkıda bulunabilirsek ne mutlu bize.

Sizler de görüş ve önerilerinizi iletişim formu yardımıyla bize gönderebilir, sayfaların altında bulunan yorum ekleme formu ile yorum veya sorularınızı ekleyerek bize yardımcı olabilirsiniz.

 


KELİMELERDE ARA

Açıklama

Bu haber makalemizde kendimizden bir haber vermek istiyoruz.Evet dersimizrusca.com’da yüzüncü rusça fiile ulaştık.