RUS FİLMLERİ – mosfilm.ru
Merhaba bu bölümde Rus klasik filmlerini online olarak izleyebileceğimiz mosfilm.ru sitesini inceleyeceğiz.

RUS FİLMLERİ – mosfilm.ru

Merhaba bu bölümde Rus klasik filmlerini online olarak izleyebileceğimiz mosfilm.ru sitesini inceleyeceğiz.Aslında Mos Film Rus sinemasının yapı taşlarından en önemlisi diyebiliriz. Sovyet sinemasının bütün filmleri bu şirket tarafından çekilmiştir.(Tabi Sovyetler Birliği zamanında rekabet sektörünün olmaması bunun tek nedenidir diyebiliriz.)

İnternet aleminde rus filmlerini (yeni çıkan filmler ve hatta rusça seslendirilmiş diğer ülke sinemasına ait filmler de dahil olmak üzere) online olarak seyredebileceğiniz bir çok site var.Ancak biz yasal olarak online ve ücretsiz rus klasik filmlerini izleyebileceğiniz mosfilm.ru sitesini incelemeyi uygun bulduk.

Üst menüden `Кинотеатр`  sekmesine tıkladığınızda Sovyet dönemine ait birçok Rus filmini görebilirsiniz. Film afişine tıklayarak filmi seyredebileceğimiz sayfaya yönlendiriliyoruz. `Смотреть` linkini tıklayarak filmi seyretmeye başlayabiliriz.  `Скачать Фильм` linkini tıklayarak filmi bilgisayarımıza indirmek istediğimizde, siteye üye olmamız için gereken formu görüyoruz.Tabi filmi indirmek için sadece üye olmamız yetmiyor.Aynı zamanda filmi bilgisayarımıza indirmek için ücret ödememiz gerekiyor.(Bunu neden yaptıklarını biz de anlayamadık.)

Dersimizrusca.com film tavsiyeleri :

Hangi filmi izleyeceğinize karar veremiyorsanız, Rus sinemasının en ünlü ve güzel filmlerinden bazılarını size tavsiye edebiliriz.  

   Ирония судьбы, или с легким паром! Rus sinemasının en ünlü filmlerinden biri. dersimizrusca.com videolar sayfasını takip edenler bilir, bu film ile ilgili iki sahne videolar sayfamızda bulunuyor.Rusların her sene yeni yılda gösterdikleri bu film tesadüfler eseri tanışan bir erkek ve kadının hikayesini anlatıyor.Oldukça eğlenceli ve güzel bir aşk hikayesi.

 

  Иван Васильевич меняет профессию Biraz tarih fazlaca komedi. Çok eğlenceli olan bu rus klasik filmi izlemenizi tavsiye ederiz.

 

 Бриллиантовая рука Çok fazla beğenmesekte bu film de rus sinemasının çok bilinen bir filmidir. Filmin bir kısmı İstanbulda geçiyor. Filmde rus sinemasının en komik aktörlerinden Юрий Никулин oynuyor.

 

  Операция “Ы” Rus sinemasının en komik filmlerinden biri diyebiliriz.  Her rusun en az birkaç kere seyrettiği filmde çok fazla diyalog yok.Ancak bu filmi de seyretmenizi tavsiye ederiz.

 

Bunlara benzer bir çok rus filmini izleyebileceğiniz mosfilm.ru sitesini inceledik.Siz de bu sitede Rus sinemasının en güzel örneklerini bulabilirsiniz.Bir sonraki haber makalemizde görüşmek üzere.


KELİMELERDE ARA

Açıklama

Merhaba bu bölümde Rus klasik filmlerini online olarak izleyebileceğimiz mosfilm.ru sitesini inceleyeceğiz.