Rus örgün eğitim programı
Uzun bir aradan sonra, her seviyeden rusça öğrenenlere hitap edebilecek bir site tanıtımıyla birlikteyiz. interneturok.ru

Rus örgün eğitim programı

Evet bu sefer inceleyeceğimiz sitenin adı interneturok.ru

Aslında interneturok.ru sitesi Rusyada örgün eğitim gören (ilkokul, ortaokul, lise 1.-11. sınıflar) öğrencilere yardımcı olarak kurulmuş bir site. Sitede coğrafyadan kimyaya,geometriden edebiyata kadar Rusya okullarında gösterilen tüm ders programları bulunmakta.Tabi ki bu derslerden bizi daha çok ilgilendirenler: Русский Язык (Rusça), Чтение (Okuma), belki biraz daha ileri seviye rusça bilenler için Литература (edebiyat) veya История России (Rusya Tarihi) olabilir. Tabi ilginizi çekerse Rus müfredatına göre ingilizce, coğrafya, genel tarih gibi dersleri de inceleyebilirsiniz.

Herhangi bir dersi seçtikten sonra hangi sınıfın müfredatına ulaşmak istediğinizi seçeceğiniz ekran geliyor.Burada sınıfı seçtikten sonra ilgili derslere ulaşabiliyorsunuz. Her ders rus öğretmenler tarafından video şeklinde hazırlanmış ve bu videoları üye olmadan reklamsız bir şekilde izleyebiliyorsunuz.Her derste ayrıca açıklamalar, alıştırmalar ve testler var, ancak alıştırma ve testleri görebilmeniz için vkontakte, facebook, twitter gibi bir hesabınız ile giriş yapmanız gerekiyor.Bunların hiçbirine üyeliğiniz yoksa veya bu hesaplarla giriş yapmak istemiyorsanız, kendiniz site üzerinden hesap oluşturabilirsiniz.

Özellikle Rusça dersleri ve içerisinde kısa hikayelerin öğretmen tarafından okunduğu Rusça okuma dersi, rusça öğrenmeye başlayanlar için faydalı olacağını düşünüyoruz.Bir sonraki haber makalemizde buluşmak üzere hoşçakalın!


KELİMELERDE ARA

Açıklama

Uzun bir aradan sonra, her seviyeden rusça öğrenenlere hitap edebilecek bir site tanıtımıyla birlikteyiz. interneturok.ru