Вальдшнеп — перелётная птица. (Çulluk göçmen bir kuştur.)
Охота на вальдшнепа популярна в некоторых регионах. (Bazı bölgelerde çulluk avı popülerdir.)
Вальдшнеп питается насекомыми. (Çulluk böceklerle beslenir.)
Вальдшнеп имеет длинный клюв. (Çulluğun uzun bir gagası vardır.)
Вальдшнеп обычно активен ночью. (Çulluk genellikle geceleri aktiftir.)
Птицеводы изучают повадки вальдшнепа. (Kuş yetiştiricileri çulluğun alışkanlıklarını inceler.)